Глава Нацполіції Запорізької області йде у відставку

Глава Нацполіції Запорізької області йде у відставку

Укрінформ
Начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Віктор Ольховський йде у відставку. Таке рішення не спонтанне, рапорт він написав ще у березні.

Про це він сам заявив в понеділок під час брифінгу, передає Громадське ТБ Запоріжжя.

"Рішення прийняте не вчора і навіть не позавчора, я написав рапорт ще 22 березня. З подіями, що відбуваються в області, воно не пов'язане. Політики в моєму рішенні немає", - наголосив Ольховський. 

Він заявив, що виконав всі головні завдання, які стояли перед ним, коли він погоджувався на цю посаду. Зокрема, йдеться про переатестацію особистого складу та впровадження патрульної служби в області.

За словами Ольховського, подальших планів він поки не має, хоча "пропозиції є". 

Нагадаємо, що в березні 2014 року МВС звільнило начальника облуправління Нацполіції Володимира Сербу і призначило 52-річного Ольховського, який із січня 2006 по січень 2007 року вже займав цю посаду.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня звільнено прокурора Запорізької області Олександра Шацького.

Йому закидають неналежне виконання службових обов'язків при роботі з державною таємницею, зростання рівня злочинності в Запорізькій області, недостатню боротьбу зі старими корупційними схемами тощо.

Під час представлення нового прокурора Запорізької області журналісти піднімали питання можливої відставки Віктора Ольховського, який разом з Юрієм Луценком був присутній на офіційному представленні Валерія Романова. Тоді Луценко, який раніше обіймав посаду міністра МВС, позитивно оцінив роботу Ольховського, заявивши, що буде просити його залишитися на займаній ним посаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-