У Миколаєві знайшли тіло фотографа, який випав з яхти два тижні тому

У Миколаєві знайшли тіло фотографа, який випав з яхти два тижні тому

Укрінформ
У Миколаєві знайшли тіло відомого фотографа, який випав з яхти під час регати на Південному Бузі 8 жовтня. Його прибило до берега в одному з мікрорайонів міста.

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердила керівник прес-служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області Ілляна Пацюк.

«23 жовтня біля берега Південного Бугу в районі мікрорайону Намив у Миколаєві знайдено тіло чоловіка. За зовнішніми ознаками це фотограф Юрій Першин, який потонув 8 жовтня цього року», - сказала Пацюк.

Нині на місці події працює поліція, проводяться всі необхідні експертизи.

Як повідомляв Укрінформ, починаючи з 8 жовтня, щоденно, крім днів коли вирувала негода, проводилися роботи з пошуку фотографа, який зник без вісті під час участі у регаті. Залучалися водолази, рятувальники прочісували берег.

Юрій Першин - відомий миколаївський фотограф, член народного фотоклубу «Корабел». На його рахунку чотири персональні фотовиставки.

Того трагічного дня 8 жовтня він перебував на яхті «Адмірал», яка брала участь в заключній гонці сезону - меморіальній регаті на «Кубок ім. А.І.Суецького».

Очевидці кажуть, що він випав за борт і відразу ж пішов на дно, бо був без рятувального жилета, але в теплому одязі. Останнє, що побачили з яхти, так це його фотоапарат, який він підняв над головою, очевидно, намагаючись врятувати дороговартісну техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-