Поліція Одеси розслідує причини підпалу авто керівника податкової інспекції

Поліція Одеси розслідує причини підпалу авто керівника податкової інспекції

Укрінформ
Співробітники поліції Одеси розслідують причини й обставини спалення зловмисниками в ніч на 22 жовтня автомобіля Volkswagen Passat керівника податкової інспекції Київського району міста.

Автомобіль згорів внаслідок підпалу о пів на другу ночі 22 жовтня, повідомили кореспондентові Укрінформу у прес-службі ГУ ДСНС України.

"Після отримання висновків екпертів облуправління ДСНС України про причини загоряння автомобіля Volkswagen Passat на вулиці Урожайній слідчий Київського відділу поліції порушив кримінальне провадження за ознаками ч. 2 с. 194 (умисне знищення чи пошкодження чужого майна) кримінального кодексу України", - зазначила заступник керівника відділу комунікацій ГУНП в Одеській області Анастасія Якубенко.

Як повідомлялося, автомобіль спалахнув о пів на другу годину в ніч на суботу.  Пожежники прибули через 11 хвилин, протягом наступних 10 хвилин пожежу на площі 5 кв. метрів було ліквідовано, однак автівка вигоріла повністю.

Варто зазначити, що керівник Державної податкової інспекції в Київському районі Одеси Олена Мусієнко назвала пожежу "спробою тиску", додавши, що "протягом останніх двох тижнів невідомі стежили" за нею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-