У приватному будинку на Харківщині вибухнув газ: є постраждалий

У приватному будинку на Харківщині вибухнув газ: є постраждалий

Укрінформ
Побутовий газ вибухнув у приватному будинку в селищі Яковенково Балаклійського району Харківщини, постраждав чоловік.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління держслужби з НС в Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"Повідомлення про пожежу було отримано о 13:25. Подзвонили сусіди, які почули запах диму і побачили полум'я в будинку. На момент прибуття рятувальників горіли дерев'яна підлога, перекриття, перегородки будинку та домашні речі на площі 50 кв. метрів. Постраждав співмешканець власниці будинку, чоловік 1978 року народження. З опіками обличчя 1-го ступеня його було доставлено в лікарню", - зазначив Лупандін.

За його словами, о 16:25 пожежу вдалося ліквідувати.

"За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутового газового обладнання", - додав Лупандін.

За його словами, встановлено, що чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, намагався приготувати собі їжу.

"Він поставив каструлю на газову плиту і забув про неї. Вода погасила вогонь на плиті, але при цьому газ був увімкнений. Підійшовши до плити, чоловік підпалив сірник - і стався вибух", - пояснив Лупандін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-