В Одесі згорів автомобіль керівника податкової інспекції

В Одесі згорів автомобіль керівника податкової інспекції

Фото
Укрінформ
Співробітники поліції та експерти облуправління Держслужби з надзвичайних ситуацій розслідують причини й обставини знищення вогнем автомобіля Volkswagen Passat, який спалахнув у ніч проти 22 жовтня.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України.

"Повідомлення про те, що на вулиці Урожайна горить автомобіль, надійшло в чергову частину ДСНС о 01 год. 20 хв. Пожежники прибули через 11 хвилин. Через 10 хвилин пожежу на площі 5 кв. метрів було ліквідовано, однак автівка вигоріла повністю - ремонту не підлягає. Екперти ГУ ДСНС встановлюють, чи був факт підпалу", - зазначили рятувальники.

У свою чергу, заступник керівника відділу комунікацій Одеського облуправління ГУНП Анастасія Якубенко сказала, що "на місці події працює також слідчо-оперативна група Київського відділу поліції".

"Вирішується питання про порушення кримінального провадження за даним фактом. Це залежить від експертного висновку співробітників облуправління ДСНС", - додала Якубенко.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, автомобіль належав очільниці Державної податкової інспекції в Київському районі Одеси Олені Мусієнко.

Сама Мусієнко назвала пожежу "спробою тиску", додавши, що "протягом останніх двох тижнів невідомі стежили" за нею. 

Фото: 7kanal.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-