На Волині «м’ясних» контрабандистів ловили зі стріляниною

На Волині «м’ясних» контрабандистів ловили зі стріляниною

Відео
Укрінформ
Прикордонники затримали групу осіб на автомобілях, які намагалися незаконно перемістити через державний кордон України до Республіки Білорусь контрабандне м'ясо.

Про це інформує у суботу Державна прикордонна служба.

"21 жовтня пізно ввечері в ході прикордонної операції правоохоронці затримали групу осіб на автомобілях, які мали наміри незаконно перемістити через державний кордон до Республіки Білорусь контрабанду м’яса. Їх виявили військовослужбовці відділу "Тур" Луцького прикордонного загону. Під час затримання прикордонникам довелося застосувати зброю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у ДПСУ, після підтвердження інформації про рух поблизу кордону транспортних засобів група реагування вирушила на затримання.

"На вимогу зупинитися водій позашляховика не відреагував та, небезпечно маневруючи, продовжив рух. Не зупинила правопорушників і попереджувальна стрільба прикордонного наряду вгору. Тільки після пошкодження коліс головного транспортного засобу колона зупинилась", - додали у ДПСУ.

Затриманими виявилися 38-, 32- та 17-річний мешканці районного центру Ратне Волинської області. Документів на автомобіль Mitsubishi Pajero, який був вщент завантажений м’ясом, а також на Volkswagen T4 та Mercedes Sprinter у цих осіб на момент затримання не виявилося.

Наразі триває розбір всіх обставин правопорушення та встановлюється коло причетних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-