У Каневі горіла багатоповерхівка, загинула пенсіонерка

У Каневі горіла багатоповерхівка, загинула пенсіонерка

Фото
Укрінформ
У місті Канів Черкаської області сталася пожежа в багатоквартирному 9-ти поверховому житловому будинку, в результаті якої двоє людей врятовано, 13 - евакуйовано, одна людина загинула.

Про це повідомляє ДСНС України у Черкаській області.

"21 жовтня о 14:45 на пункт диспетчерської служби Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному 9-поверховому житловому будинку на вулиці Енергетиків", - йдеться у повідомленні.

Мешканці будинку повідомили, що з вікон квартири на восьмому поверсі багатоповерхівки виходять чорні клуби диму та видно полум’я.

На місце виклику оперативно прибули два відділення чергового караулу підрозділу.

Під час розвідки та ліквідації пожежі в охопленій вогнем квартирі фахівці служби «101» знайшли бездиханне тіло 66-річної господарки. Через пів години пожежу було локалізовано, а ще за 15 хвилин повністю ліквідовано.

Сильне задимлення на сходовій клітині під'їзду, створило реальну загрозу життю та здоров'ю людей, які мешкали у вище розташованих та суміжних квартирах. Рятуючи людей, з дев'ятого поверху за допомогою спеціальних масок вдалось вивести у безпечну зону та передати до рук лікарів двох осіб, які через напівсвідомий стан не могли самостійно пересуватися. Ще 13 мешканців будинку, які через сильне задимлення сходової клітини не могли самостійно покинути квартири були евакуйовані на свіже повітря по сходовій клітині.

Попередня причина пожежі – необережність під час паління жінки, яка загинула під час пожежі у власній квартирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-