До суду передали справу чиновника, який роздавав землі під Києвом

До суду передали справу чиновника, який роздавав землі під Києвом

Укрінформ
Обвинувальний акт проти колишнього виконувача обов'язків голови Києво-Святошинської РДА Київської області Миколи Шкаврона, якого звинувачують у роздачі землі під Києвом, сьогодні було скеровано до суду.

Про це у Фейсбуці написав генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Сьогодні скерували до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо колишнього виконувача обов'язків голови Києво-Святошинської РДА Київської області Шкаврона М. І.», - написав Луценко.

Як він пише, було встановлено, що у грудні 2012 року Шкаврон незаконно підписав розпорядження про припинення права постійного користування земельними ділянками ДП «Науково-дослідний виробничий агрокомбінат «Пуща-Водиця» та про виділення земельних ділянок у власність ряду «підставних» осіб, загальною площею 350 га вартістю 373, 9 млн гривень.

Він додав, що Шкаврону наразі загрожує до 6 років позбавлення волі.

Колишній в. о. голови Києво-Святошинської РДА Київської області Миколи Шкаврона з 1984 до 2007 року працював на різних посадах у Бучанському лісгоспі. З листопада 2011 по березень 2014 роках був першим заступником голови Києво-Святошинської РДА та очолював місцевий осередок Партії регіонів.

Фото: kievvlast.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-