На Полтавщині викрадачам авто допомагали двоє поліцейських

На Полтавщині викрадачам авто допомагали двоє поліцейських

Укрінформ
Оперативники карного розшуку у Полтавській області затримали групу викрадачів автомобілів, яким допомагали два співробітники правоохоронних органів.

Про це в середу у Києві журналістам заявив перший заступник голови Нацполіції - керівник кримінальної поліції Вадим Троян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні оперативниками карного розшуку Полтавської області була затримана група, до якої входили 10 осіб. Вони займалися незаконним заволодінням транспортними засобами на межах Полтавської і сусідніх областей", - сказав Троян.

За його словами, викрадачі були затримані "на гарячому" під час закупки в них крадених автівок. Він зазначив, що до складу цієї групи входять також два співробітники поліції. Їхня роль полягала в тому, що вони вказували місця, де викрадачам можна проїхати, щоб їх не зупинили, і навіть робили наводки. Також поліцейські допомагали викрадачам виготовляти підробні документи на викрадені автомобілі.

"Зараз вони затримані, і я думаю, що їх буде заарештовано, і ми передамо справу до прокуратури", - наголосив він.

Троян підкреслив, що група викрадала автівки в кримінальний спосіб і "працювала" вона так протягом близько 5 місяців. Наразі поліція підозрює затриманих у викрадені щонайменше 20 автомобілів здебільшого вітчизняного виробника.

Вирішується питання щодо арешту затриманих.

Троян наголосив, що оперативно-розшукові заходи тривають, і не виключено, що у цих 10 затриманих осіб ще були спільники. Оперативники проводять 23 обшуки.

Фото: Хатія Деканоідзе, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-