На КПП

На КПП "Мар'їнка" застрягли 420 авто

Укрінформ
У середу зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на контрольному пункті "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 250, а на виїзд 170 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні вранці у КПВВ перебувало транспортних засобів на в’їзд та виїзд: "Зайцеве" - 80/70; "Мар'їнка" - 250/170; "Новотроїцьке" - 10/20; "Гнутове" - 20/20", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, минулої доби в усіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Загалом КПВВ перетнуло 26,4 тисячі осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті "Мар'їнка", де оформлено 6125 осіб.

Через КПВВ "Новотроїцьке" та "Зайцеве" на виїзд до неконтрольованої території прослідували 6 транспортних засобів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста та 2 вантажівки від Донецького благодійного фонду "Доброта". Автівки перевозили для жителів Донецької області сульфат алюмінію для очищення води господарсько-питного призначення та дитяче харчування загальною вагою 4,2 тонни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-