Поліція викрила бойовика, який брав участь в окупації Краматорська

Поліція викрила бойовика, який брав участь в окупації Краматорська

Укрінформ
У Донецькій області поліція викрила місцевого жителя - бойовика, який брав участь в окупації Краматорська, а потім втік до Росії.

Про це у понеділок повідомили у Краматорському відділі поліції Донецької області.

«Поліція викрила бойовика, який брав участь в окупації Краматорська, - 33-річний житель Краматорська у 2014 році чергував на блокпосту терористів, вишукуючи громадян, які підтримують єдину Україну. Обдурений проросійською пропагандою, працював «за ідею», але вже за два тижні розчарувався у фейковій «республіці» і втік до РФ», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що працівники поліції встановили учасника незаконного збройного формування завдяки пильності жителів міста.

Так, під час проведення оперативно-профілактичних заходів, пов'язаних з обходом квартир громадян дільничними інспекторами поліції, було отримано інформацію про цього жителя Краматорська.

Зібрано докази причетності зловмисника до окупації міста, зараз він зрозумів свою помилку і співпрацює зі слідством.

Інформацію щодо цього факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-