Бойовики

Бойовики "ДНР" погризлися після смерті Мотороли

Укрінформ
Ліквідація у Донецьку одного з ватажків бандформувань "ДНР" Арсена Павлова (позивний "Моторола") стала причиною конфлікту між керівництвом "міністерства державної безпеки" та "міністерства внутрішніх справ" так званої "ДНР".

Про це у Фейсбуці написав керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На екстреній нараді "керівників силових відомств ДНР" представники керівництва "МДБ" нагадали про свої нещодавні попередження про наявність у Донецьку "ряду професійно підготовлених українських ДРГ", що нібито не змусило "МВС ДНР" прийняти вичерпні заходи для їхньої нейтралізації. У свою чергу, керівництво "МВС ДНР" звинуватило "МДБ" у бездіяльності, вказавши, що пошук і знешкодження ДРГ не входить у компетенцію "правоохоронців" і запропонувало терміново змінити керівництво "контррозвідки" й "антитерористичних підрозділів" у складі "МДБ" - пише Тимчук.

В той же час, за його словами, у середовищі рядових співробітників "МДБ" до версії про причетність до знищення Павлова української ДРГ відносяться скептично, вказуючи, що у разі подібної операції українські диверсанти обрали б простіший спосіб ліквідації, що не вимагає проникнення у будівлю, що охороняється, й мінування ліфта.

У Донецьку поширюються чутки про ліквідацію "Мотороли" силами деякої "спецгрупи ФСБ РФ". Нині у місті проходить операція під керівництвом "МДБ".

Як повідомляв Укрінформ, увечері 16 жовтня у ліфті житлового будинку в Донецьку було вбито одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсен Павлов на прізвисько "Моторола". Вибух від закладеної у шахту ліфта вибухівки був такої сили, що "Моторолу" у буквальному розумінні цього слова розірвало на шматки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-