Рабина у Житомирі побили, щоб пограбувати - поліція

Рабина у Житомирі побили, щоб пограбувати - поліція

Укрінформ
Причиною розбійного нападу на громадянина Ізраїлю – 63-річного рабина Менделя Дойча – стало бажання наживи.

Про це 17 жовтня під час брифінгу повідомив заступник начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області Валерій Бондар.

«Трьом затриманим уже оголошено про підозру у вчиненні розбою. Питання щодо четвертої особи вирішується. Причиною вчинення цього злочину є нажива, а не міжнаціональна неприязнь. Це випадковий злочин. Викрадений у постраждалого телефон вони здали до ломбарду, він наразі вилучений як речовий доказ. За оперативною інформацією, після вчинення нападу злочинці залишили обласний центр, переховувалися на території Житомирської області (у Новоград-Волинському районі), після чого 16 жовтня з'явилися на автовокзалі міста Житомира. Вони були встановленні працівниками кримінальної поліції і затримані там же», – сказав Бондар.

Як повідомляв Укрінформ, 16 жовтня на автовокзалі міста Житомира поліцейські затримали чотирьох осіб, обгрунтовано підозрюваних у причетності до нападу на громадянина Ізраїлю, що стався уночі з 6 на 7 жовтня. Серед затриманих двоє чоловіків, яким уже оголошено про підозру у вчиненні розбою, та двоє неповнолітніх дівчат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-