Контрабанда на Закарпатті: чоловік дроном переправляв сигарети до Угорщини

Контрабанда на Закарпатті: чоловік дроном переправляв сигарети до Угорщини

Відео
Укрінформ
Прикордонники Чопського загону виявили та затримали громадянина України з безпілотним літальним апаратом та з пакунками сигарет, які чоловік переправляв до Угорщини.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Учора прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону під час несення служби зафіксували політ безпілотного літального апарата дистанційного керування. ... Неподалік від державного рубежу охоронці кордону виявили квадрокоптер типу дрон «8 гвинтів» та чоловіка, який ймовірно здійснював керування ним та переправлення цигарок до Угорщини. При наближені прикордонного наряду, останній вдався до втечі та намагався заховатися у кущах від прикордонників. Однак це йому не вдалося, правоохоронці затримали порушника, який  є громадянином України, жителем м.Чоп", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що біля квадрокоптера правоохоронці виявили сумку з пакунком у 16 блоків сигарет «Мальборо» українського виробництва та ще 16  блоків сигарет, які були прикріпленими до самого літального апарату.

Наразі відносно затриманого українця складено відповідні адміністративні документи та передано представникам Національної поліції у Закарпатській області. Їм передано і виявлений безпілотний літальний апарат.

Як зазначили в Держприкордонслужбі, цього року це вже 13 випадок затримання прикордонниками літальних апаратів, що використовувалися для переправлення тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-