У Кличка кажуть, що київська громада підтримує ТЦ на

У Кличка кажуть, що київська громада підтримує ТЦ на "Героїв Дніпра"

Документ
Укрінформ
КМДА оприлюднила протокол громадських слухань щодо будівництва торговельно-розважального центру біля метро "Героїв Дніпра", де визначено, що міська громада підтримує реалізацію цього проекту, хоча й з певними застереженнями.

У документі визначено, що громадські слухання проходили 29 вересня 2016 року, повідомляє прес-служба КМДА.

Відповідно до оприлюдненого протоколу, громадяни не заперечують проти зведення ТРЦ, а лише зобов’язують метрополітен, Державну архітектурно-будівельну інспекцію та інші контролюючі органи забезпечити безпеку громадян і контроль будівельних робіт над станцією метро "Героїв Дніпра".

"Ухвалили наступне рішення громадських слухань: Зобов'язати КП "Київський метрополітен", Державну архітектурно-будівельну інспекцію та інші контролюючі органи забезпечити безпеку громадян та контроль за проведенням будівельних робіт на станції метро Героїв Дніпра, погодити в цілому проект реконструкції станції метро Героїв Дніпра та будівництва торговельно-розважального комплексу на перетині вул. Героїв Дніпра і Оболонського проспекту з урахуванням пропозицій та зауважень громадськості, доручити ініціативній групі опрацювати письмові пропозиції, які надійшли під час обговорення та внести їх до протоколу громадських слухань, визнати громадські слухання з питань благоустрою та будівництва торговельно-розважального комплексу на перетині вул. Героїв Дніпра та Оболонського проспекту такими, що відбулися відповідно до чинного законодавства", - йдеться у протоколі.

Фото:ФБ/Лев Шевченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-