Негода в Одесі: проїзд відновили майже на всіх вулицях

Негода в Одесі: проїзд відновили майже на всіх вулицях

Укрінформ
Комунальні служби Одеси продовжують роботи з ліквідації наслідків непогоди,  що обрушилася на місто 12 жовтня.

Про це повідомляється на офіційному сайті міста.

Сьогодні в департаменті міського господарства Одеської міської ради під головуванням першого заступника Одеського міського голови Анатолія Орловського відбулося чергове засідання штабу з ліквідації наслідків стихії.

"Станом на 9:00 ранку на всіх дорогах Одеси відновлено проїзд. Частково ускладнено рух по вулиці Отамана Головатого (у бік міста з сел. Котовського). Тут ще залишилися невеликі ділянки підтоплень, проте рух транспорту вже налагоджений. Тривають роботи з відкачуванню води в цьому районі Одеси.

Крім того, фахівці комунального підприємства «Міські дороги» продовжать сьогодні роботи з очищення зливових стоків від сміття і листя", - йдеться в повідомленні.

Наголошується також, що виконуються роботи з розпилювання і вивезення дерев, що впали в результаті стихії. Штормовим вітром в Одесі повалило і пошкоджено в цілому не менше 1500 дерев. Фахівцями КП «Міськзелентрест» вже виконані роботи з розпилювання і вивозу 84 найбільших, таких, що заважали проїзду автотранспорту дерев. Співробітниками КП «ЖКС» виконані роботи з розпилювання і вивозу 586 дерев і великих віток у всіх районах Одеси.

За інформацією КП «Одесміськсвітло», на підприємство надійшло 146 заявок про обрив дротів. На даний момент вже відновлено електропостачання по 30 об'єктам, в роботі ще знаходиться 85 об'єктів.

Через відсутність електропостачання також не працюють два бювети: у сквері Мечникова і в Старобазарному сквері.

Всього в роботах з ліквідації наслідків негоди задіяно 2056 працівників комунальних служб і 75 одиниць спецтехніки.

Відповідно до техніки безпеки роботи з відновлення електропостачання і обрізанню дерев не можуть проводитися в нічний час доби. У зв'язку з цим виконання робіт з ліквідації наслідків стихії може зайняти певний час. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-