На контрольному пункті

На контрольному пункті "Мар’їнка" застрягли 700 авто

Укрінформ
Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним. Минулої доби відзначалося його певне зменшення.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Загалом через КПВВ прослідувало 26,5 тисяч осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Зайцеве» – 6600 осіб та 795 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5690  осіб та 1090 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5555 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4620 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4065 осіб", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні зранку у КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 50 автомобілів, які слідували на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку - 250 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд знаходилося 300 та 400 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» зафіксовано 80 автомобілів лише на виїзд до неконтрольованої території. Ще по 20 транспортних засобів в обох напрямках перебувало в КПВВ «Гнутове».

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили 2 автомобілі, якими через лінію розмежування намагалися перевезти товари. Одна з автівок була завантажена майже 3 тонами речовини для очищення води. Її вартість сягнула 445 тисяч гривень. Іншим транспортним засобом везли підшипники на 20 тисяч гривень. Дані товари перевозили на підконтрольну бойовикам територію. Наразі їх передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідував 21 транспортний засіб з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецької області будівельні матеріали загальною вагою 400 тонн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-