Із зони АТО в лікарню Мечникова привезли десятьох украй важких бійців

Із зони АТО в лікарню Мечникова привезли десятьох украй важких бійців

Укрінформ
За останній тиждень у Дніпровську обласну клінічну лікарню ім. Мечникова направили із зони проведення антитерористичної операції 10 вкрай важких бійців із мінновибуховими пораненнями.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

"За останній тиждень до нас надійшло 10 вкрай важких бійців із міновибуховими пораненнями. Від солдата до командира батальйону. Всі вони нині проходять лікування в реанімації лікарні ім. Мечникова", - зазначив він.

При цьому Риженко наголосив, що десять поранених - це велика кількість. "За останній місяць надходило по одному, по двоє, троє за тиждень, а тут відразу десять", - сказав він.

За словами Риженка, у бійців в основному поранення голови, шиї, грудей, живота, кінцівок. "Одного бійця тільки привезли з операційної, надійшов учора з пораненням грудей і живота. Йому зробили ревізію кишечника, вже перелили 1,5 л крові. Сподіваємося, що лікування сприйметься успішно і все буде добре", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що за останню добу на лікування в Дніпро прибули ще десять поранених військових із зони проведення антитерористичної операції. П'ять із них були направлені в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-