На Хмельниччині затримали водія вантажівки, який скоїв смертельну ДТП

На Хмельниччині затримали водія вантажівки, який скоїв смертельну ДТП

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньої аварії напередодні на Хмельниччині, внаслідок якої загинули четверо людей. Водія вантажівки, який спричинив ДТП, затримали.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

"Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) КК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі у кримінальному провадженні затримано водія вантажівки. Встановлюються обставини кримінального правопорушення. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Як повідомлялося, 12 жовтня поблизу с. Гуменці Кам'янець-Подільського району водій вантажного автомобіля з причепом, який рухався в напрямку міста Кам'янця-Подільського, не врахував дорожньої обстановки та допустив занос причепа на зустрічний напрямок руху, внаслідок чого відбулося зіткнення із мікроавтобусом, що прямував по зустрічній смузі.

Під час дорожньо-транспортної пригоди у салоні мікроавтобусу перебували 16 пасажирів, з яких троє загинули на місці події, ще один помер по дорозі до Кам'янець-Подільської міської лікарні, дванадцять осіб з різними тілесними ушкодженнями доставлені до медичних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-