В Одесі підтопило Пересип, транспорт стоїть у заторах

В Одесі підтопило Пересип, транспорт стоїть у заторах

Укрінформ
Через підтоплення у ніч на четвер низинних вулиць у районі Пересипу призупинено трамвайне сполучення 250-тисячного спального житлового масиву Котовского з центром Одеси.

 Багато хто з мешканців виїхав  на роботу в центральну частину міста об'їзною дорогою. Однак через аварію, що сталася вранці, на об'їзній утворився багатокілометровий затор.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, масштабні затори також на Миколаївській дорозі та вулиці Отамана Головатого у напрямку з житлового масиву до центра міста. У районі Пересипу автомобілістів з житлового масиву Котовського розвертає поліція

Частково підтоплені також вулиця Варненська та суміжні з нею автомагістралі на житломасиві Черемушки, де багато повалених сильним вітром дерев. Затори утворилися на вулиці Комарова - від площі Толбухіна до Адміральського проспекту та Люстдорфській дорозі - від площі Толбухіна до Адміральського проспекту.

На багатьох вулицях міста працюють комунальники, які розпилюють і прибирають повалені вітром дерева.  

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в Управлінні інформації міськради, вулиці зараз прибирають 39 одиниць спецтехніки і 136 співробітників КП «Міські дороги», 9 одиниць техніки та 30 працівників КП «Одесміськсвітло», 12 одиниць техніки та 95 співробітників КП «Міськзелентрест» і більше 2-х тисяч працівників КП «ЖКС » у всіх районах Одеси.

Комунальники також очищають зливові стоки від листя і сміття

Частково відновлено вранці рух міського електротранспорту в центральній частині міста. Зокрема, відновлено рух трамваїв №3 і №13 - від Старосінної площі до 2 станції Люстдорфської дороги; тролейбусів - на маршрутах №7, 9,12 і 13.

Вдосвіта вітер в Одесі вщух, однак вранці знову посилюється дощ.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-