У Херсоні вбили відомого кримінального авторитета

У Херсоні вбили відомого кримінального авторитета

Фото
Укрінформ
У Херсоні у середу ввечері вбили відомого кримінального авторитета Ігоря Бикова (Биня).

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Дніпровської районної у місті Херсоні ради Олександр Власов.

"У Херсоні у кафе "Кот на крыше" було вбито Ігоря Бикова (Биня). За інформацією, він був відомим кримінальним авторитетом. Кілер зробив постріл картеччю з вулиці через вікно. Смертельне поранення отримано у голову. На той момент Биня сидів за столом у компанії ще одного чоловіка. Вбивця втік у невідомому напрямку", - повідомив Власов.

У свою чергу, як поінформував відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Херсонській області, у середу близько 20.10 до чергової частини Херсонського відділу поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що в одному з кафе у центрі міста скоєно вбивство. На місце події терміново виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 39-річний мешканець обласного центру, в якого стріляли через вікно розважального закладу. Експерти-криміналісти ГУНП з'ясували, що постріли були зроблені з обрізу мисливської гладкоствольної рушниці.

За інформацією поліції, на даний час тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-