Зубко: ЦНАП має бути привітним і не бюрократичним обличчям влади

Зубко: ЦНАП має бути привітним і не бюрократичним обличчям влади

Укрінформ
ЦНАП – це обличчя влади, адже сюди звертаються громадяни, це обличчя має бути привітне, світле, просте у спілкуванні, доступне для людей.

Цю тезу, повідомляє кореспондент Укрінформу, висловив віце-прем`єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час відкриття Центру надання адміністративних послуг у райцентрі Шумськ на Тернопільщині.

«ЦНАП – це обличчя влади, адже сюди звертаються наші громадяни. Тому це обличчя має бути привітне, світле, просте у спілкуванні, доступне до людей. Саме таким, як цей ЦНАП, і має бути обличчя влади. Це не має бути обличчя чиновника, бюрократія і гонитва за непотрібними довідками», - зазначив Зубко.

За його словами, подібні Центри з надання послуг дозволять вирішити низку не тільки адміністративних, але й соціальних проблем.

Завдяки відкриттю ЦНАПу у Шумську, понад 21 тис. мешканців об`єднаної територіальної громади зможуть отримувати щонайменше 90 адміністративних послуг, перелік яких планують розшири з нового року.

На реалізацію проекту спрямовано понад 1 млн 700 тис. грн коштів проекту “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, з них - 1 млн 20 тис. грн - кошти місцевого бюджету.

Нині у Тернопільській області функціонує 20 ЦНАПів, які з початку року надали понад 73 000 різноманітних адмінпослуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-