У Львові п`яний водій вбив пішохода і тяжко травмував іншого

У Львові п`яний водій вбив пішохода і тяжко травмував іншого

Фото
Укрінформ
У Львові п`яний водій на автомобілі Hundai Terracan з польськими номерами скоїв напередодні ввечері відразу дві ДТП, збивши на смерть одного пішохода і важко травмувавши іншого.

Про це повідомила на сторінці Патрульної поліції у Фейсбуці речниця Катерина Рибій.

"Дві ДТП вчинив у Львові п`яний водій на автомобілі Hyundai Terracan з іноземною реєстрацією. Спочатку він зіткнувся з іншою автомашиною, а втікаючи, виїхав на тротуар та збив двох пішоходів, один із яких загинув на місці. Потім зруйнував огорожу та в`їхав у город приватного будинку", - зазначила вона.

Поранений пішохід у важкому стані доправлений до лікарні.

Рибій додала, що водій Hyundai Terracan здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy. Згодом, за словами очевидців, він на великій швидкості продовжив рух зустрічною смугою і через 400 метрів виїхав на тротуар де наїхав на двох пішоходів. Водій Hyundai Terracan мав очевидні ознаки алкогольного сп`яніння і його пасажир теж. При перевірці на стан сп`яніння драгер показав результат – 1,52 проміле.

Як зазначила Рибій, першу аварію оформляли патрульні. На 45-річного водія склали протоколи за керування у нетверезому стані, за вчинену ДТП, за втечу з місця аварії та постанову за керування без необхідних документів. Другу аварію з потерпілими оформляли слідчі Шевченківського відділу поліції. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-