В одеській Аркадії будівельний кран упав на ресторан

В одеській Аркадії будівельний кран упав на ресторан

Фото
Укрінформ
Падіння внаслідок сильного вітру висотного будівельного крана на одній з новобудов у районі Аркадії спричинило пошкодження двох транспортних засобів, будівлі ресторану, магазину та зупинку руху тролейбусів чотирьох маршрутів.

На місці події працюють аварійні бригади та слідчо-оперативна група поліції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Сильний вітер зірвав у ніч на 12 жовтня стрілу висотного будівельного крана на Генуезькій вулиці, що упала на будівлі, де розміщені ресторан та магазин, пошкодила автомобіль та автобус, а також перегородила проїзд по колу перед центральним входом на пляж в Аркадії. Внаслідок падіння крана пошкоджено й контактну мережу електротранспорту, в результаті чого зупинилися тролейбуси маршрутів №№ 5, 7, 9, 10 та 11.

На місці події зранку працюють аварійні бригади, що намагаються якомога швидше відновити рух електротранспорту, та слідчо-оперативна група поліції.  Падіння крана завдало лише матеріальних збитків об'єктам підприємництва, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

Рух тролейбусів чотирьох маршрутів організовано на ділянці від житломасиву Таїрове до площі Толбухіна і від Привокзальної площі в напрямку центра Одеси.

Внаслідок сильного нічного вітру також сталося падіння великих гілок дерев на дроти лінії контактної мережі трамвая. На Миколаївській дорозі також сталося обвалення гілки на дроти лінії контактної мережі трамвая - призупинено рух трамваїв на маршрутах №1 і №7.

Зараз в Одесі падає дощ, нічний вітер вгамувався. Однак багато хто з батьків не привели вранці дітей до дошкільних установ, учні не прийшли за шкільні заняття, врахувавши штормове попередження синоптиків Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, що спрогнозували негоду в Одесі - сильний дощ і пориви північно-східного вітру до 25-27 м/с.

Як повідомлялося, напередодні міськрада Одеси звернулася до роботодавців - надати співробітникам 12 жовтня вихідний у разі сильного погіршення погодних умов. Одеситам було рекомендовано "обмежити поїздки, а також бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки можливе падіння гілок і кабелів".

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-