З початку року на блокпостах Донеччини припинили 2075 правопорушень

З початку року на блокпостах Донеччини припинили 2075 правопорушень

Укрінформ
У Донецькій області за січень-вересень цього року через блокпости пройшли понад 2 мільйони людей, тут були припинені 2075 правопорушень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Співробітники поліції несуть службу на внутрішніх 27 блокпостах, 14 з них обладнані необхідними умовами для перебування людей на блокпості. За 9 місяців крізь блокпости області пройшло більше 45,5 тисяч вантажного транспорту, понад 412 тисяч легкових автомобілів і понад 2 млн осіб. В результаті ретельних перевірок поліцейськими було припинено 2075 правопорушень», - написав глава областної поліції, підбиваючи підсумки роботи правоохоронців регіону за 9 місяців.

Він підкреслив, що блокпости є одним з найбільш ефективних засобів запобігання злочинів – саме тут вилучається найбільша кількість нелегальної зброї, затримуються бойовики і розшукувані злочинці. Так, з початку року тут було затримано 64 бойовика, 422 людини, що мали зв'язок з терористами і 140 втікачів від закону, зазначив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-