В Одесі оголосили штормове попередження

В Одесі оголосили штормове попередження

Укрінформ
Через прогнозоване на 12 жовтня різке погіршення погодних умов - сильний  дощ і поривчастий вітер - Одеська міськрада перевела комунальні служби на цілодобовий режим роботи.

Водночас мерія звернулась до керівників підприємств з проханням зважати на складні погодні умови при організації робочого процесу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З огляду на можливе різке погіршення погоди (сильний дощ і поривчастий вітер) міськрада перевела комунальні служби на цілодобовий режим роботи. Щоб запобігти можливим підтопленням вулиць фахівці КП «Міські дороги» позапланово проводять очистку зливових стоків і при потребі будуть оперативно виїжджати на автомагістралі для ліквідації наслідків негоди", - йдеться у зверненні керівництва мерії.

Міськрада Одеси звернулася до роботодавців - надати співробітникам 12 жовтня вихідний у разі сильного погіршення погодних умов.

Одеситам рекомендовано "обмежити поїздки, а також бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки можливе падіння гілок і кабелів. Міські школи та дитячі садки завтра працюватимуть у штатному режимі. Однак школярі, батьки яких вирішать залишити дитину вдома, зможуть відпрацювати пропущені заняття в індивідуальному порядку".

За прогнозом Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, вранці та вдень очікується сильний дощ, пориви північно-східного вітру до 25-27 м/с, видимість під час дощу 500-1000 метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-