Від отруйної горілки вже померли 54 людини

Від отруйної горілки вже померли 54 людини

Укрінформ
Станом на 11 жовтня в Україні зареєстровано 122 випадки отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них завершилися летально  54. Нові випадки отруєння зафіксовані у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

"За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області зареєстровано отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем у 8 мешканців с. Катьощине Томаківського району, з них померла 1 особа. У Запорізькій області у Вільнянському районі зареєстровано 8 випадків отруєнь людей сурогатним алкоголем з новими побічними наслідками. У всіх постраждалих зафіксовано порушення згортання крові", - сказано в повідомленні.

У Харківській області станом на сьогодні нових випадків отруєнь не зареєстровано. Загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю по Харківській області становить – 87, з них померли 40 мешканців області. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлено у 28 померлих.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях сумарна кількість випадків отруєнь  становить 19, з них завершились летально 13. Станом на сьогодні нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-