АТО: бойовики обстріляли Широкине з 122-мм гармат

АТО: бойовики обстріляли Широкине з 122-мм гармат

Карта
Укрінформ
На Маріупольському напрямку за минулу добу сталося 16 ворожих обстрілів, в тому числі 3 – з важкого озброєння. "Гарячими точками" тут залишаються Мар'їнка та Широкине.

Про це повідомив у понеділок на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Зокрема, у Мар’їнці ворожі обстріли тривали практично безперервно протягом всієї темної пори доби. Окрім легкого озброєння, окупанти застосували міномет. А в Широкиному противник відкривав вогонь з батареї 122-мм гармат, випустивши по наших позиціях майже 20 снарядів", - уточнив він.

За словами Лисенка, "цей брутальний акт порушення Мінських домовленостей відбувся за білого дня – між 11 та 12 годиною".

Крім того, ворожі обстріли на цьому напрямку зафіксовані в Гранітному й Павлополі.

На "донецькому" фронті бойові дії велися в двох точках – Новгородському і Авдіївці: "На обох позиціях противник вів вогонь зі східного напрямку. Окрім легкого озброєння, окупанти застосовували міномет і БМП".

Всього за минулу добу на цьому напрямку зафіксовано 4 ворожих обстріли, у тому числі 1 мінометний.

На Луганському напрямку в неділю ситуація покращилася. У темний час доби там сталося лише 2 ворожих обстріли – у Трьохізбенці та Новоолександрівці.

За словами Лисенка, противник не застосовував важке озброєння. Для порівняння: позавчора на Луганському напрямку відбулося у 8 разів більше обстрілів, і активно працювали міномети і гармати російсько-окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-