П'яний капітан ЗС РФ збив насмерть мешканку Кадіївки – розвідка

П'яний капітан ЗС РФ збив насмерть мешканку Кадіївки – розвідка

Укрінформ
Чергові втрати ЗС РФ на сході України протягом доби склали двоє загиблих та двоє поранених.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони. 

"Чергові втрати ЗС РФ на сході України протягом доби склали двоє загиблих та двоє поранених військовослужбовців зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк)", - йдеться у повідомленні.

Морально-психологічний стан військовослужбовців російських окупаційних військ залишається на низькому рівні. Продовжуються випадки вживання алкоголю та управління транспортними засобами в стані сп’яніння через упевненість у безкарності.

Так, 9 жовтня у н.п. Кадіївці (колишній Стаханов) капітан ЗС РФ здійснив наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв. МВС ДНР встановив, що офіцер перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу військовослужбовець виявив спротив та заявив, що має “імунітет”, бо належить до збройних сил РФ, що і було задокументовано поліцейськими.

Російського військовослужбовця затримали та доправили до поліцейської дільниці. “Міністерство безпеки ДНР” вживає заходів із недопущення витікання цієї інформації, зокрема, обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-