До

До "Л/ДНР" хотіли вивезти контрабанди на півмільйона

Фото
Укрінформ
Правоохоронці Донецького, Краматорського та Луганського загонів спільно із представниками фіскальної служби вчора у восьми випадках виявили товари, які перевозилися з порушеннями правил через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби.

Вентиляційне обладнання, меблеву фурнітуру, косметику, одяг, взуття, будівельні інструменти та сир на загальну суму більше 400 тисяч гривень виявили в контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар'їнка». Все це перевозили громадяни України, мешканці міст, розташовіаних на тимчасово окупованій території або прилеглих до лінії розмежування з контрольованого українською владою боку.

Зокрема, прикордонники Донецького загону виявили п'ять автівок з незаконними товарами. В трьох з них було знайдено вентиляційне обладнання, меблева фурнітура, косметика, одяг та будівельні інструменти на загальну суму понад 74 тисячі гривень. В іншій автівці знаходився одяг та сир на суму близько 42 тисячі гривень.

Водночас ще дві автівки під час заходів контролю виявили прикордонники Краматорського загону. Ними наші співвітчизники намагалися перемістити одяг та взуття на суму більше 300 тисяч гривень.

Крім того, оперативними співробітниками Луганського загону спільно з представниками спецпідрозділу Державної фіскальної служби в районі  населеного пункту Трьохізбенка Луганської області було виявлено автомобіль «Нива» української реєстрації, водій якого перевозив з непідконтрольної території пакувальну плівку, яка була  призначена для виготовлення ковбасних виробів, а загальна ціна її склала понад 88 тисяч гривень.

В усіх випадках товар та транспортні засоби вилучено та передано встановленим порядком представникам взаємодіючих підрозділів  для прийняття правового рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-