На Вінниччині автобус врізався у військовий тягач: 11 постраждалих

На Вінниччині автобус врізався у військовий тягач: 11 постраждалих

Укрінформ
Сьогодні неподалік села Митків Гайсинського району на Вінниччині сталася ДТП за участю пасажирського автобуса та військового тягача. Постраждали 11 людей, шестеро з яких госпіталізовані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Подія сталася близько 06.30 год. на трасі Стрій-Тернопіль-Кропивнитський-Знам’янка біля повороту на с. Митків Гайсинського району. За попередньою інформацією, встановленою в ході огляду місця пригоди, 49-річний водій, керуючи автобусом «Мерседес», допустив зіткнення з  військовим тягачем «МАЗ 357», який стояв на узбіччі дороги.

Пасажирський автобус, в якому на момент автопригоди знаходилися 27 чоловік: 2 водії та 25 пасажирів, направлявся з м. Івано-Франківськ до м. Умань. Внаслідок аварії 11 чоловік віком від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області,  з отриманими травмами різного ступеню доставлені до Гайсинської районної лікарні. Шестеро чоловік, серед яких два водії 49 та 54 років а також чотири пасажири, жінки 54, 59 та 61 років, були госпіталізовані", - зазначили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Проводяться подальші слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-