Насіння та м'ясо не доїхали до бойовиків

Насіння та м'ясо не доїхали до бойовиків

Укрінформ
На контрольних пунктах в'їзду - виїзду "Гнутове"  та "Мар'їнка" прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 автомобілі з вантажем м'яса та насінням рослин, які прямували на неконтрольовану територію.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

"Конфіскат загальною вартістю близько 150 тисяч гривень передали зведеній мобільній групі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через контрольні пункти в'їзду - виїзду "Новотроїцьке" та "Зайцеве"   проїхало 10 вантажних автомобілів від місії Міжнародного комітету Червоного Хреста та благодійної організації "Людина в біді" з гуманітарним вантажем для жителів Донецька. Транспортні засоби везли будівельні матеріали, медичне обладнання, гігієнічні набори, сантехнічне та електрообладнання загальною вагою понад 50 тонн.

Загалом, за даними прикордонників, за минулу добу спостерігалося зменшення пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ), що на лінії розмежування в зоні проведення АТО. Зокрема, у п'ятницю контрольні пункти перетнуло 24 тисячі осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів.

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало на в'їзд та виїзд: у "Зайцевому" - 10 і 180 автомобілів відповідно; у "Мар'їнці" - 220 та 170 авто; у "Новотроїцькому" - 10 і 5 автівок; у "Гнутовому" - 35 і 15 транспортних засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-