У суботу Україну накриють дощі

У суботу Україну накриють дощі

Укрінформ
У суботу, 8 жовтня, на більшій частині території України пройдуть дощі.

Про це повідомляє Gismeteo.

"У суботу, 8 жовтня, лише у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Луганській областях опадів не очікується, на решті території країни пройдуть дощі", - йдеться в повідомленні.

У Вінницькій, Київській, Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях очікуються сильні дощі, у південній частині прогримлять грози.

На заході України температура повітря вночі складе +1...+3 °С, вдень стовпчики термометрів сягнуть позначок +10...+11 °С.

У Вінницькій, Житомирській, Київській і Чернігівській областях вночі прогнозується +2...+5 °С, вдень стовпчики термометрів покажуть +7...+9 °С. У Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Черкаській областях вночі очікується +9...+10 °С, вдень повітря прогріється до +14...+17 °С.

На сході та півдні країни вночі температура повітря складе +9...+12 °С, вдень стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +16...+20 °С.

У Києві небо буде хмарним, вдень очікується дощ, увечері — дощ. Температура повітря протягом доби становитиме +3...+8 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-