Камери ОБСЄ в Широкиному не показують бойовиків

Камери ОБСЄ в Широкиному не показують бойовиків

Укрінформ
Міністру з питань тимчасово окупованих територій Вадиму Чернишу, який сьогодні здійснює робочу поїздку Донеччиною, показали, що в Широкиному камери відеоспостереження фіксують лише те, що відбувається на підконтрольній Україні землі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій у Фейсбуці

"Під час відвідин с. Широкине Вадима Черниша супроводжували представники ЗСУ та Центру військово-цивільного співробітництва. Вони ознайомили міністра з системою моніторингу ОБСЄ та акцентували увагу на тому, що камери відеоспостереження встановлені лише на підконтрольній українському уряду території", - йдеться у повідомленні.

Міністр зазначив, що питання про більш ефективний моніторинг дотримання режиму припинення вогню треба порушити на рівні військового керівництва та керівництва держави. "Ми дамо конкретні пропозиції про застосування додаткових технічних засобів", - пообіцяв Черниш.

Під час поїздки міністр також відвідав контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду Гнутове, ознайомився з роботою фільтрувальної станції КП "Компанія "Вода Донбасу" та оглянув кілька соціальних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-