Стрілянина у Харкові: нападник на курсанта отримає до 15 років

Стрілянина у Харкові: нападник на курсанта отримає до 15 років

Укрінформ
Курсанта Гвардійського факультету військової підготовки Національного технічного університету "ХПІ", якого було тяжко поранено на вулиці напередодні ввечері, введено в стан медикаментозного сну.

Про це розповів на брифінгу в Харківській міській лікарні швидкої допомоги завідувач нейрохірургічним відділенням Анатолій Бересток, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пораненого доставлено в лікарню напередодні ввечері. Він був контактним, скаржився на болі в голові. Куля застрягла в кістці черепа, і хоча вона не загрожує життю, стан пацієнта тяжкий, його введено в стан медикаментозного сну", - зазначив лікар.

За його словами, вирішується питання про необхідність вилучення кулі.

"Пацієнта буде переведено в харківський військовий госпіталь", - додав лікар.

Як розповіли на факультеті військової підготовки ХПІ, курсант Євген Суховєєв - родом з Дніпра, має звання молодшого сержанта. Проходив строкову службу в армії, потім служив за контрактом у 25-й окремій повітряно-десантній бригаді. Учасник АТО. У цьому році вступив на факультет військової підготовки в ХПІ.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 5 жовтня о 20.50 на вул.Полтавський шлях невідомий чоловік на велосипеді несподівано вистрілив в потилицю 23-річному курсанту в камуфляжі і зник.

Слідство проводиться за статтею "Замах на умисне вбивство" з санкцією до 15 років ув'язнення. Зловмисника шукають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-