У СБУ прокоментували ДТП за участю свого співробітника в Мелітополі

У СБУ прокоментували ДТП за участю свого співробітника в Мелітополі

Укрінформ
У Службі безпеки України прокоментували вчорашню дорожньо-транспортну пригоду в Мелітополі, під час якої офіцер СБУ насмерть збив чоловіка, і висловили співчуття рідним та близьким загиблого.

Повідомлення з'явилося сьогодні, 6 жовтня, на сторінці СБУ в Facebook

"Увечері п’ятого жовтня у Мелітополі Запорізької області на вулиці Ломоносова трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля, за кермом якого був співробітник СБ України. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння перебігав вулицю в невстановленому місці через подвійну смугу та потрапив під колеса автомобіля. Внаслідок чого він отримав травми, не сумісні з життям", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що, за попередніми висновками експертів, співробітник спецслужби не порушував правила дорожнього руху та не перевищував швидкісний режим. Обстеження лікарями Мелітопольського наркологічного диспансеру засвідчило, що офіцер СБУ не вживав алкогольні напої.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

В Службі безпеки запевнили, що всебічно сприятимуть слідству в об’єктивному встановленні усіх обставин трагедії. Керівництво СБУ дало доручення невідкладно провести за цим фактом службову перевірку.

"CБУ висловлює співчуття рідним та близьким загиблого", - йдеться в дописі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-