ДніпроОДА встановить веб-камери на всіх

ДніпроОДА встановить веб-камери на всіх "своїх" об'єктах будівництва

Укрінформ
Дніпропетровська облдержадміністрація контролюватиме підрядників за допомогою веб-камер. Вже наступного року на об’єктах будівництва та реконструкції, що фінансуються обласним бюджетом, встановлять відеонагляд.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, поінформували у прес-службі ОДА. 

«ІТ-технології сьогодні в тренді. І Дніпропетровщина активно йде цим шляхом, тому вирішили й у сферу будівництва вдихнути інновацій. Оснастимо будівельні майданчики веб-камерами. Це дозволить нам контролювати підрядника, а жителям області бачити, куди витрачаються їх гроші і як ведеться будівництво важливих для регіону об’єктів», - розповів Резніченко.

За його словами, цьогоріч ОДА будує та реконструює кілька сотень об'єктів - водоводи, школи, садочки, лікарні та дороги.

За інформацією ОДА, практику такого відеонагляду вже застосували у Марганці на будівництві котельні. Експеримент виявився вдалим. Спостерігати в режимі онлайн за будівництвом зручно, у будь-який час можна переглянути, яку технологію застосували, у який час виконали роботи. Такий підхід дисциплінує й підрядника.

Наразі над втіленням ідеї працюють управління інформаційних технологій та електронного урядування та управління капітального будівництва ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-