Окупанти зміцнюють у Станиці нові блокпости – ОБСЄ

Окупанти зміцнюють у Станиці нові блокпости – ОБСЄ

Укрінформ
В окупованих районах поблизу мосту в Станиці Луганській проросійські найманці "ЛНР" обладнали кілька блокпостів і відмовляються відводити сили і засоби.

Про це ЛІГА.net повідомили сьогодні в прес-службі місії.

"Спостерігачі бачили десять озброєних бойовиків з чотирма кулеметами (калібром 7,62 мм), одним крупнокаліберним кулеметом (12,7 мм), а також з одним ручним протитанковим гранатометом (РПГ-7)", - йдеться у публікації.

Недалеко від мосту спостерігачі також бачили нещодавно обладнаний блокпост, розташований за межами ділянки розведення, на відстані близько 500 метрів на південь від пам'ятника князю Ігорю. Блокпост був укомплектований трьома озброєними проросійськими найманцями.

"На блокпосту терористів на початку мосту СММ бачила, як їхали троє бойовиків, які раніше перебували на крайній північній позиції на мосту. З собою вони везли згорнутий чорний прапор, а також буксирували накритий невеликий трейлер. Пізніше СММ бачила нових озброєних чоловіків на цій позиції. Спостерігачі відзначили, що головний контейнер, який використовується в якості "офісу", який вони бачили раніше, був прибраний з мосту. Пізніше, у другій половині дня, офіцер РФ при СЦКК повідомив СММ, що терористи не будуть відводити сили і техніку з мосту", - відзначили в прес-службі.

Ніякої додаткової інформації він не надав.

30 вересня поблизу ділянки розведення в районі мосту в Станиці Луганській спостерігачі бачили дві нові позиції бойовиків.

29 вересня в Головному управлінні розвідки повідомили, що в рамках підготовки до розведення сил і техніки в Станиці Луганській бойовики почали роботи по інженерному обладнанню поблизу окупованого селища Миколаївка нового району оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-