Потрійна

Потрійна "п'яна" ДТП: голова Чернігівської облради відбувся адмінпротоколом

Укрінформ
Потрійну  ДТП за участю голови Чернігівської облради Ігора Вдовенка, що сталася 4 жовтня, патрульна поліція кваліфікувала як адміністративне порушення.

Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Чернігова. 

"Патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) щодо винуватця ДТП", - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці наголошують, що водій Hyundai Tucson "погодився пройти обстеження на стан алкогольного сп'яніння у медичному закладі. Там він здав сечу на аналіз". 

При цьому вони не вказують прізвища учасника ДТП та посаду, не повідомляють і про те, що той відмовився пройти алкотест на місті події.

В самій облраді також не коментують подію, про яку стало відомо від представників ЗМІ. Залишається невідомим, куди в робочий час їхав Ігор Вдовенко, чому був у камуфляжній формі.  

Користувачі соцмереж активно обговорюють НП, при цьому більшість не вірить, що винуватець ДТП буде покараний згідно із законом. Люди впевнені, що «аналізи підмінять на ті, які треба»,  чиновника "відмиють" і все для нього "закінчиться без наслідків". 

"Не маю нічого проти цієї людини, але невже не можна було викликати таксі або зателефонувати друзям, щоб підвезли... Ну не можна людині такого калібру після чарки сідати за кермо!" - пише користувач Андрій Є. на сторінці "Типовий Чернігів". 

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня близько дванадцятої години дня в Чернігові на розі вулиці Героїв Чорнобиля і проспекту Миру сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. 

Водій автомобіля Hyundai Tucson при під'їзді до перехрестя не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з автомобілем ЗАЗ "Славута", який стояв попереду. "Славута" від удару покотилася вперед та зіткнулася з Daewoo Lanos. Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За кермом  Hyundai Tucson перебував голова Чернігівської облради Ігор Вдовенко, якого сфотографували журналісти ПіК

Довідково. Ігор Вдовенко - доктор педагогічних наук. Свого часу працював у Чернігівському педагогічному університеті імені Т.Шевченка. У серпні 2015 року був призначений на посаду начальника управління освіти і науки Чернігівської ОДА. 23 листопада 2015 року його було обрано головою  Чернігівської обласної ради. Його кандидатуру запропонували  представниками Блоку Петра Порошенка "Солідарність", за Вдовенка проголосували 35 із 64 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-