Бойовики затягують розведення сил на Донбасі - розвідка

Бойовики затягують розведення сил на Донбасі - розвідка

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях сходу України бойовики намагаються затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках. 

Зокрема, в Станиці Луганській бойовики перешкоджали діяльності місії ОБСЄ, повідомляє у середу Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

"Передові підрозділи 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 армійського корпусу (Луганськ) Збройних сил РФ залишаються на позиціях в районі мосту поблизу річки Сіверський Донець", - йдеться в повідомленні.

У ГУР зазначають, що в Золотому розведення сторін фактично завершено, але заходи з розмінування не проводяться, тому місія ОБСЄ не може виконувати свою роботу.

У Петрівському бойовики залишаються на своїх позиціях. "Підрозділи 1 мотострілецького батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ залишаються на своїх позиціях", - повідомляє ГУР.

Кількість обстрілів в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання (ОТУ) "Луганськ" у порівнянні з минулою добою збільшилась в шість разів. Обстріли бойовики здійснювали зі стрілецької зброї, БМП, 82-мм і 120-мм мінометів та 122-мм артилерійських систем.

У розвідці заявляють, що бойовики не поспішають залишати свої позиції, а навпаки -  проводять тренування та підтримують боєздатність військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-