У Чернігові - ДТП за участю голови облради. Кажуть, був нетверезий

У Чернігові - ДТП за участю голови облради. Кажуть, був нетверезий

Укрінформ
Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За інформацією місцевих ЗМІ, чиновник був нетверезий. 

Про це повідомляє ПіК

"За інформацією, отриманою з власних джерел, у крові голови облради виявили більше 1 проміле алкоголю. Спочатку Вдовенко відмовив патрульним пройти алкотест на місці. Але, під час експертизи на Мазепи, 3, дані про алкоголь в крові високопосадовця підтвердилися", - пише видання. 

Разом із Вдовенком в лабораторії перебували журналісти ЧЕline

"Голова проходить тест на наявність алкоголю у крові. Попри ДТП, Ігор Вдовенко стурбований присутністю нашої знімальної групи. Він не приховує роздратування та намагається з'ясувати, хто нам "злив" інформацію", - повідомили представники видання про перебіг подій. 

ДТП трапилася 4 жовтня у районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля та проспекту Миру. Автомобіль Hyundai Tucson, за кермом якого був голова облради, наздогнав автомобіль "Славута", що їхав попереду.

За інформацією ЗМІ, за минулий рік у декларації Вдовенка такої машини не було вказано. 

Ігор Вдовенко - доктор педагогічних наук. Свого часу працював у Чернігівському педагогічному університеті імені Т.Шевченка. У серпні 2015 року був призначений на посаду начальника управління освіти і науки Чернігівської ОДА. 23 листопада 2015 року його було обрано головою Чернігівської обласної ради. Його кандидатуру запропонували  представниками "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", за нього проголосували 35 з 64 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-