Росія знову перекинула на Донбас військових, техніку і пальне - розвідка

Росія знову перекинула на Донбас військових, техніку і пальне - розвідка

Укрінформ
Командування ЗС Росії продовжує перекидати особовий склад та матеріально-технічні засоби на окуповані території на сході України. 

Про це повідомило у вівторок Головне управління розвідки МО України на своїй сторінці у Facebook

"Командування ЗС РФ продовжує перекидання особового складу та постачання матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з'єднань і частин 1 та 2 АК з території Росії до пунктів призначення: Новоазовськ - два вантажні автомобілі та автобус з військовослужбовцями ЗС РФ; Кутейникове - шість цистерн з дизельним паливом (300 тонн)", - йдеться у повідомленні. 

У ГУР також зазначили, що окупанти продовжують докладати зусиль щодо підтримки боєготовності військ. 

"На полігоні “Кузнєцово-Михайлівка” командуванням 1 АК (Донецьк) ЗС РФ зосереджено декілька зведених тактичних груп. Склад угруповання та характер місцевості дозволяє проводити двостороннє тактичне навчання з форсуванням водної перешкоди", - повідомили у військовій розвідці.

Крім того, на полігонах “Шимшинівський” та “Успенський” представниками штабу 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проведено перевірку готовності підрозділів 2 (Луганськ), 4 (Алчевськ), 7 (Брянка) окремих мотострілецьких бригад та 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) до бригадних/полкових тактичних навчань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-