АТО: бойовики зривають розведення на всіх трьох ділянках

АТО: бойовики зривають розведення на всіх трьох ділянках

Укрінформ
Керівництво російських окупаційних військ затягує реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках у зоні АТО, намагаючись перекласти відповідальність за зрив на українську сторону.

Про це повідомило у вівторок Головне управління розвідки МО України на своїй сторінці у Facebook

"На тимчасово окупованих територіях сходу України противник намагається затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках та перекласти відповідальність за її зрив на українську сторону", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, розвідка інформує, що у районі Станиці Луганської передові підрозділи 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (сформований на території т.з. "ЛНР") ЗС РФ до нових позицій не відводились. 

"З метою унеможливлення контролю силами АТО процесу відведення, на зазначеному напрямку розгорнуто комплекс радіоелектронної боротьби, який виконує завдання з протидії українським БПЛА", - зазначається у повідомленні.

 На іншій ділянці - в районі Петрівського - противник звинуватив сили АТО в порушенні режиму припинення вогню та повернув на позиції передові підрозділи 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1 АК (сформований на території т.з. "ДНР") ЗС РФ.

В районі Золотого розведення підрозділів завершено. Водночас командуванням 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ до кінця поточного тижня заборонено рух у районі пункту пропуску “Золоте”. Крім того, встановлено додаткові блокпости поблизу Молодіжного та Мар'їнки.

"Для “переконання” міжнародної спільноти в намірах виконати угоду керівництво “ДНР/ЛНР” виступило із заявою про готовність продовжити переговори з цього питання під час чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи 5 жовтня ц.р. у Мінську", - повідомили в Головному управлінні розвідки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-