Закарпатський тракторист зорав свіжовідремонтовану трасу з Угорщини в Румунію

Закарпатський тракторист зорав свіжовідремонтовану трасу з Угорщини в Румунію

Фото
Укрінформ
У Виноградівському районі невідомий тракторист проорав плугом капітально відремонтовану міжнародну трасу «Дяково – Вилок», відкриття якої було заплановане наступного тижня.

Про це повідомляє прес-служба Геннадія Москаля.

"Якийсь тракторист із с.Пийтерфолво, не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття. Залишив свій слід в історії села...І знаєте, що цікаво? Ніхто й не думає перекривати дорогу і вимагати покарати "народного умільця", всі сидять тихо, наче так і має бути», - наголосив Москаль.

Зазначається, що між селами Неветленфолу та Пийтерфолво (Виноградівський район) місцевий фермер проорав плугом щойно відремонтовану трасу М-26 «Дяково – Вилок». "Минулого року місцеві мешканці навіть заблокували тут рух транспорту, вимагаючи залатати ями, по яких на звичайній машині неможливо було проїхати. Цього року з великими зусиллями вдалося вибити понад 30 мільйонів гривень для капремонту дороги, яка є обличчям України для всіх, хто заїжджає сюди з Румунії", - йдеться у повідомленні.

У Москаля додали, що дорожники зробили 24 асфальтні заїзди для сільгосптехніки, для повного завершення ремонту залишилося нанести розмітку.

Правоохоронці шукають тракториста, який зіпсував дорожнє покриття, щоб притягнути до адміністративної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-