У Києві затримали серійного крадія номерних знаків

У Києві затримали серійного крадія номерних знаків

Укрінформ
Правоохоронці затримали 37-річного киянина, який підозрюється у 54 кражах номерних знаків з автомобілів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«У ході профілактичного відпрацювання території поліцейські звернули увагу на підозрілого чоловіка, який уночі прогулювався вулицями Голосіївського району. У відповідь на прохання офіцерів пред'явити документи чоловік почав утікати. Оперативники наздогнали його та доставили до Голосіївського управління поліції для надання пояснень. Працівники карного розшуку з'ясували, що чоловік обирав дорогі автомобілі та знімав із них номерні знаки», - йдеться у повідомленні.

За повернення викраденого знаку він вимагав грошову винагороду (200-300 гривень), залишаючи відповідну записку на місці злочину. «Як пояснив злодій, він керувався тим, що заміна втрачених номерних знаків коштувала би близько 500 гривень, тож більшість власників платили викрадачеві. Слідчі долучили до матеріалів кримінального провадження банківську картку, на яку перераховувалися гроші та кілька викрадених номерів», - додали у поліції.

Відомо, що 37-річний затриманий раніше мав проблеми із законом, він притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманий підозрюється у 54 злочинах. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-