Львiвська фipма несанкцioновано скидала смiття на Житомирщинi

Львiвська фipма несанкцioновано скидала смiття на Житомирщинi

Укрінформ
На території Ружинського району Житомирщини поліція склала адмінпротокол про порушення благоустрою, а саме – забруднення території побутовими відходами. Порушником виявилося ТОВ "Танк Транс Україна" - львівська фірма, яка займається перевезеннями.

Вiдправник вiдходiв – ТОВ "АВЕ Львів", що займається збором i вивезенням сміття, повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

"Ввечері 2 жовтня автомобіль із львівськими номерами без жодних дозволів на викиди сміття та попереджень висипав побутові відходи у Ружинському районі, у тому числі безпосередньо на проїжджу частину", - йдеться у повідомленні.

За словами голови Ружинської РДА Наталії Скавінської, це вже другий такий випадок: "Кілька машин сміття було залишено у с. Зарудинці 28 вересня. Тоді зловмисників упіймати не вдалося. Але це були не місцеві жителі, адже кількість відходів складає норму для цього села на 2 роки. Після першого випадку було встановлено чергування. Цього разу вдалося затримати водія та ідентифікувати виконавця".

Дозволів на викид сміття цій фірмі ніхто не давав, заявив т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич.

Як повідомляв Укрінформ, у червні кілька десятків житомирян організували мітинг на околиці міста, поблизу сміттєзвалища, де вимагали не завозити на територію полігону сміття зі Львівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-