В ОБСЄ заявляють, що Україна не надала їй гарантій безпеки у Золотому

В ОБСЄ заявляють, що Україна не надала їй гарантій безпеки у Золотому

Укрінформ
У місії Спеціальній моніторинговій місії (СММ) ОБСЄ заявляють, що Україна не надала їй гарантій безпеки на блокпості біля міста Золотого в Луганській області.

Про це повідомляється на сторінці місії у Твіттері.

"Жодних гарантій безпеки на підк. уряду блокпості біля Золотого — дорога замінована. СММ може / готова спостерігати, але їй перешкоджають", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у місії зазначили, що їй перешкоджають міни Збройних сил України і "ЛНР" біля мосту в місті Щастя на Луганщині.

"СММ може / готова спостерігати, але їй перешкоджають міни ЗСУ і "ЛНР" біля мосту в м. Щастя", - зазначили у місії, заявивши про "порушення мандата СММ і Мінська".

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня в Мінську було підписано рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на трьох ділянках на Донбасі, розташованих на лінії зіткнення, - це Станиця Луганська, Золоте та Петрівське.

Розведення здійсюватиметься у разі виконання зазначених у документі умов: повного припинення вогню упродовж 7 діб для кожної з конкретних ділянок розведення, а також за умови постійного моніторингу процесу розведення з боку місії ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-