Невідомі в масках пограбували кілька офісів у Києві

Невідомі в масках пограбували кілька офісів у Києві

Укрінформ
У Києві невідомі у масках здійснили напад на офісні приміщення.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 4:24 до чергової частини Головного управління Національної поліції у м. Києві надійшло повідомлення про напад невідомих осіб у масках на офісні приміщення на вулиці Туполєва. На місці події до правоохоронців звернувся 35-річний охоронець ТОВ. Він розповів, що, коли працював на добовому чергуванні, близько 2-ї години ночі він зайшов до технічного приміщення, а коли вийшов, побачив трьох невідомих йому осіб у масках та камуфляжному одязі. Один зі зловмисників приставив до його голови пістолет, зв'язав руки та ноги скетчем, закрив йому очі та завів до кімнати охорони. Приблизно через 40 хвилин нападники пішли. Згодом чоловік самотужки звільнився і зателефонував до поліції», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, вилучили фомки, відчинені металеві сейфи, інші речові докази. Крім того, оглянули навколишню територію на предмет камер відеонагляду. Також для дослідження території були залучені кінологи зі службовими собаками.

Згодом із заявами до Шевченківського управління поліції звернулися четверо громадян - представників різних фірм, що орендували приміщення. У кожного з потерпілих із шаф чи сейфів офісів зникли грошові кошти. Загалом сума викраденого - близько 94 тисяч гривень, 22 тисячі доларів США та понад 9 тисяч євро.

Слідчим відділом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження розпочате за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів щодо розшуку злочинців. За скоєне розбійникам загрожує покарання - до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-