Обмін валюти через інтернет: чоловіка побили й відібрали 300 тисяч

Обмін валюти через інтернет: чоловіка побили й відібрали 300 тисяч

Укрінформ
У столиці скоєно напад на чоловіка, який намагався обміняти 300 тисяч гривень на валюту через інтернет.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Близько 16-ї години 29 вересня до чергової частини управління поліції у Дарницькому районі столиці надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила: невідомі особи побили її сина. На місце події виїхала слідчо-оперативна група управління та лікарі. Потерпілого госпіталізували», - йдеться у повідомленні.

За місцем виклику правоохоронці встановили, що потерпілий через мережу Інтернет домовився про зустріч у сквері на вулиці Урлівській, щоб обміняти гривні на валюту. На місці до 27-річного молодика підійшло двоє невідомих чоловіків, які вдарили його металевою трубою по голові та забрали сумку з грошима, де, з його слів, було 300 тисяч гривень. З місця події зловмисники втекли автомобілем.

Потерпілий, який майже був у непритомному стані, зателефонував матері, яка і викликала правоохоронців. На жаль, потерпілий не зміг надати детальний опис нападників. Правоохоронці розпочали заходи, спрямовані на затримання зловмисників.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-