Під Миколаєвом суднобудівники перекрили трасу й висунули дві вимоги

Під Миколаєвом суднобудівники перекрили трасу й висунули дві вимоги

Фото
Укрінформ
Працівники миколаївського ДП «Суднобудівний завод імені 61-го комунара» перекрили трасу міжнародного значення М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» в районі селища Весняне.

Учасники акції вимагають погасити зарплатні борги та відсторонити генерального директора від керівництва підприємством, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вимагаємо виплатити борги по заробітній платі та відсторонити від керівництва підприємством генерального директора Федора Петрова. Якщо нас не почують і не виконають всі вимоги, то перекриття траси буде безстроковим», - заявляють мітингувальники.

Протестувальники ходять по пішохідному переходу, повністю заблокувавши рух на трасі. Вони розгорнули плакати «Поверніть завантаження заводу», «Поверніть наші зарплати» і «Стоп розвалу заводу». Заводчан від прохідної підприємства доправили до місця акції на мікроавтобусах.

Варто зазначити, що участь в акції суднобудівників бере народний депутат Сергій Каплін.

Борг із виплати зарплати 740 працівникам Державного підприємства «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» станом на 1 вересня становив 37,2 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-